The Corner

Termeni si Conditii

 

Important!

Va rugam sa cititi cu atentie Acesti termeni si conditiile de utilizare a site-ului www.thecorner.ro si al aplicatiilor integrate. In cazul in care nu gasiti informatiile cautate va rugam sa le solicitati la adresa de mail contact@thecorner.ro.

Utilizand site-ul va exprimati acordul cu Termeni si Conditiile prezentate.

 

1.Conditii Generale de utilizare a site-ului web

1.1. Informatii despre site

1.1.1. Site-ul web www.thecorner.ro este proprietatea firmei SC OPENLANE SERVICES SRL, cu sediul in Str. Mircea Voda, Nr.17, Bl. 38, Sc. A, Ap.16, Tulcea, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J36 /667 /2018, C.I.F. RO 40130778, numit pe parcursul acestor termeni si conditii TheCorner.ro

Adrese de contact:   Str. Mircea Voda, Nr.17, Bl. 38, Sc. A, Ap.16, Tulcea

Str.14 Noiembrie, Nr.14, Tulcea

Tel: 0720.040.050

email: contact@thecorner.ro

1.1.2. www.thecorner.ro este un portal web de promovare a locatiei The Corner Café.

1.2. Proprietatea Intelectuala

1.2.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC OPENLANE SERVICES SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

1.2.2. Clientului/Cumparatorului NU ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de  SC OPENLANE SERVICES SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al  SC OPENLANE SERVICES SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al SC OPENLANE SERVICES SRL.

1.2.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre  SC OPENLANE SERVICES SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea  SC OPENLANE SERVICES SRL cu referire la acel Continut.

1.2.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

1.2.5. In cazul in care  SC OPENLANE SERVICES SRL confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea  SC OPENLANE SERVICES SRL pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

1.2.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea  Openlane Services SRL si/sau al angajatului/prepusului  SC OPENLANE SERVICES SRL  care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

1.2.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

1.3. Suspendarea accesului

www.thecorner.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

1.4. Schimbari ale site-ului

www.thecorner.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.thecorner.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

1.5. Responsabilitati

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, www.thecorner.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

 

1.6. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe www.thecorner.ro pot sa fie furnizate de terte persoane/parteneri comerciali cu care www.thecorner.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului www.thecorner.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane/parteneri comerciali. www.thecorner.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane/parteneri comerciali, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.thecorner.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

1.7. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

www.thecorner.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, www.thecorner.ro va va putea notifica prin intermediul e-mail-ului sau printr-un mesaj sms la numarul furnizat de dvs. si/sau prin publicarea in prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii link-ului privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

1.8. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti din Tlucea- sediul SC OPENLANE SERVICES SRL

 

1.9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

1.10. Fololsirea Cookie-Urilor

Te rog sa parcurgi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

 

2.Termeni si Conditii privind comertul on-line

2.1.Definitii si Termeni

2.1.1.The Corner.ro - este marca inregistrata a SC OPENLANE SERVICES SRL, cu sediul in Str. Mircea Voda, Nr.17, Bl. 38, Sc. A, Ap.16, Tulcea, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J36 /667 /2018, C.I.F. RO 40130778, numit pe parcursul acestor termeni si conditii TheCorner.ro

2.1.2.Vanzator – SC OPENLANE SERVICES SRL, cu sediul in Str. Mircea Voda, Nr.17, Bl. 38, Sc. A, Ap.16, Tulcea, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J36 /667 /2018, C.I.F. RO 40130778, numit pe parcursul acestor termeni si conditii TheCorner.ro

2.1.3.Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani- pentru produsele non-alcoolice si 18 ani-pentru produsele alcoolice sau persoana juridica sau orice entitate juridica care acceseaza www.thecorner.ro si efectueaza o Comanda.

2.1.4.Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Openlane Services SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre OPENLANE SERVICES SRL si acesta.

2.1.5.Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica  care acceseaza www.thecorner.ro si care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

2.1.6.Site – adresa web  www.thecorner.ro si subdomeniile acestuia inclusiv sistemul de comanda on-line.

2.1.7.Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.

2.1.8.Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site-ul  www.thecorner.ro, inclusiv  Produsele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

2.1.9.Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

2.1.10.Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului, incheiat prin plasarea efectiva a comenzii de Produse catre Vanzator.

2.1.11.Continut

 •  toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  •    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  •    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  •    informatii legate de Produsele si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  •    informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  •    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

2.1.12.Cosul meu – ( valabil doar in sectiunea LIVRARI LA DOMICILIU) sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Produse sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Produsele sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Produselor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia. Document – prezentele Termene si Conditii.

2.1.12.Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

2.1.13.Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre SC OPENLANE SERVICES SRL, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

2.1.14.Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2.1.15.Aplicatie on-line pentru preluarea comenzilor- aplicatie integrata in site-ul  www.thecorner.ro in sectiunea LIVRARI LA DOMICILIU pentru preluarea comenzilor Cumparatorului plasate catre Vanzator, aplicatie dezvoltata si pusa la dispozitiede o  terta parte si anume Gloria Food Tech SRL.

2.2.Documente contractuale

2.2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe  www.thecorner.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.2.4. Contractul se considera incheiat(ambele parti sunt de acord si inteleg pe deplin  termenii si conditiile de desfasurare ale contractului) intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice e-mail,aplicatia de comenzi integrata si/sau SMS  a notificarii de acceptare a comenzii.

2.2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator la livrarea Produselor/ Serviciilor vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind bonul fiscal emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Produsele achizitionate.

2.3.Politica de vanzare Online

2.3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate  SC OPENLANE SERVICES SRL  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC OPENLANE SERVICES SRL . In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa prin e-mail la adresa contact@thecorner.ro,  pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

2.3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate in aplicatia de comenzi on-line,disponibila in sectiunea LIVRARI LA DOMICILIU din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

2.3.3.  SC OPENLANE SERVICES SRL  poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care  SC OPENLANE SERVICES SRL  are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

2.3.4. Toate tarifele aferente Produselor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A..

2.3.5. In conditiile prevazute de lege, pretul Produselor afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta The Corner prin e-mail la contact@thecorner.ro.

2.3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

2.3.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

2.4.Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

2.5.Comanda

2.5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs/ Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului/ Serviciului.

2.5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

2.5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

2.5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 1. a) neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  b) invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de  SC OPENLANE SERVICES SRL, in cazul platii online;
  c) datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site la sectiunea LIVRARI LA DOMICILIU sunt incomplete si/sau incorecte;
  d) Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, la livrarea acestuia, avand in vedere perisabilitatea produselor , invocand motive plauzibile(comanda gresitta din vina Vanzatorului, produse neconforme/deteriorate, etc.) si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
a) pentru Comenzile achitate cu card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata .
b) pentru Comenzile achitate prin numerar la soferul livrator sau in locatia The Corner prin restituire numerar in locatia The Corner Café, prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client .
c) Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate/plauzabilitatea refuzului achitarii contravalorii Bunului.

2.5.5. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

2.5.6. Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastra, conform celor descrise în continuare.

2.5.7. Comanda poate fi plasată numai prin intermediul aplicatiei de comenzi on-line integrata in Site-ul nostru la sectiunea LIVRARI LA DOMICILIU. Pentru a face acest lucru, veti parcurge un proces simplu, la sfarșitul caruia veti confirma comanda apasand butonul "finalizeaza comanda". Butonul va indica în mod clar ca plasarea comenzii implică obligatia dvs. de plata. Inainte de confirmarea comenzii, sunteti intotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie platit si veti avea întotdeauna posibilitatea de a verifica si eventual de a corecta comanda.

2.5.8. Dupa plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail prin care confirmam primirea si înregistrarea comenzii dvs. ("Primire Comanda / Confirmare"). Acest lucru nu inseamnă ca aceasta comanda a fost acceptata. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare efectuata de dvs. a unui produs listat pe Site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptării de catre noi. Contractul dintre dvs. și noi va fi format numai dupa acceptarea de catre noi a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasată de catre dvs, urmand a va transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informam ca comanda dvs a fost acceptatasi va fi expediata in timpul specificat. In cazul in care nu putem onora o comanda din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, va vom informa cu privire la aceasta situatie si vom rambursa sumele platite de catre Dvs. pentru aceste produse, daca este cazul, in conformitate cu dispozitiile de rambursare din sectiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere prevazute în aceste Conditii de Furnizare, in decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia Dvs. de terminare a contractului.

2.6.PRODUSE/SERVICII pentru care nu se asigura dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

a) furnizarea de Produse gatite dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

 1. b) furnizarea de Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 2. c) furnizarea de Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;
 3. d) furnizarea de Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte Produse gatite;

2.7.Confidentialitate

2.7.1. Toate informatiile confidentiale furnizate pe site-ul www.thecorner.ro si in aplicatia de comenzi on-line sunt utilizate de Vanzator doar in scopul pentru care au fost furnizate (preluare comanda/ livrare comanda/ contactare). Informatii suplimentare privind Politica de Confidentialitate sau GDPR puteti gasi pe www.thecorner.ro in sectiunea dedicata Politicii GDPR.

2.7.2.  SC OPENLANE SERVICES SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Documentsi/sau in sectiunea dedicata Politicii GDPR de pe www.thecorner.ro .

2.7.3. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

2.7.4. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, SC OPENLANE SERVICES SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

2.8.Comunicari Comerciale

2.8.1. Cumparatorul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii,  in orice moment, dupa cum urmeaza:

 1. a) prin contactarea  Vanzatorului la adresa de mail contac@thecorner.ro.
 2. b) Renuntarea la primirea Comunicarilor Comerciale nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document

2.8.2. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Produse si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetarii de piata si al sondajelor de opinie nu vor fi utilizate de noi in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi associate cu identitatea dvs., transmise catre terți(altii decat partenerii nostri) și nici nu  vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin  mail la adresa contact@thecorner.ro sau prin contactarea directa Vanzatorului.

2.9. Facturare - Plata

2.9.1. Preturile Produselor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.thecorner.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

2.9.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator un bon fiscal/o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii/ bonului fiscal conform cu legislatia in vigoare.

2.9.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului bonul fiscal/factura aferenta Comenzii ce contine Produse si/sau Servicii vandute de SC OPENLANE SERVICES odata cu livrarea Produselor/ Serviciilor sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator.

2.9.4. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca bonurile fiscale/facturile in format fizic la livrare.

2.9.5. In cazul in care bonurile fiscale/facturile nu ajung la Cumparator te rugam sa ne sesizezi acest aspect in persoana la locatia The Corner, telefonic sau pe adresa de e-mail: contact@thecorner.ro

2.10.Livrarea Produselor

2.10.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator la adresa specificata de acesta.

2.10.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

2.10.3. SC OPENLANE SRVICES SRL  va efectua livrarea Produselor si Serviciilor numai pe raza orasului Tulcea.

2.11.Termene de valabilitate si produse cu alergeni

2.11.1. Toate Produsele comercializate de catre Openlane Services SRL, sunt conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale din Codul Fiscal. Produsele sunt pregatite din materie prima de cea mai buna calitate ce provin din surse autorizate de fiecare producator in parte, livrate in ambalajele corespunzatoare si in cel mai scurt timp.

2.11.2. SC OPENLANE SERVICES SRL detine certificatele de conformitate emise direct de producatori pentru materia prima utilizata.

2.11.3. In cazul in care un Produs este neconform sau are termenul de valabilitate expirat, produsul  trebuie returnat direct la soferul livrator sau la locatia The Corner impreuna cu dovada achizitiei.

2.11.4. In cazul in care suferiti de alergii sau aveti intoleranta la unul din produsele/ ingredientele folosite va rugam sa cereti informatii suplimentare in momentul plasarii comenzii sau ulterior la soferul livrator.

2.12.Transferul proprietatii Produselor

Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

2.13.  Raspundere

2.13.1.  Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

2.13.2.  Prin plasarea Comenzilor Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor furnizate si pentru gestionarea accesarii Site-ului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata pe site-ul www.thecorner.ro.

2.13.3. Prin plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data plasarii Comenzii.

2.13.4. Utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

2.13.4. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre  SC OPENLANE SERVICES SRL, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati pentru Produsele / Serviicile furnizate.

2.14.  Forta majora

2.14.1.  Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
2.14.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

2.15.  Informatii despre ambalaje si colectarea selectiva a deseurilor.

2.15.1. S.C. OPENLANE SERVICES SRL foloseste doar ambalaje testate si aprobate de autoritatile competente.

2.15.2. S.C. OPENLANE SERVICES SRL se angajeaza in fata Cumparatorului sa livreze fiecare Produs ambalat corespunzator in ambalaje noi si nedeteriorate.

2.15.3. Cumparatorul are obligatia legala sa sorteze si sa depoziteze selectiv deseurile rezultate din Contract.

2.15.4. S.C. OPENLANE SERVICES SRL NU este raspunzator de modul in care Cumparatorul alege sa colecteze/ depoziteze deseurile rezultate.